Στην ενίσχυση της θυγατρικής της στην Αυστραλία, στην εξόφληση παλαιότερων δανείων αλλά και στην ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης θα διοχετευτούν τα νέα ομολογιακά δάνεια ύψους 9 εκατ. ευρώ που υπέγραψε η Flexopack, σύμφωνα με τη διοίκηση.
Αναλυτικά η εταιρεία υπέγραψε ομολογιακό δάνειο ύψους 6 εκατ. ευρώ και διάρκειας επτά ετών, με κάλυψή του από τις ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ALPHA BANK LONDON LTD, με σκοπό την πρόωρη αποπληρωμή και ολοσχερή εξόφληση του υπολειπόμενου κεφαλαίου δύο εκδοθέντων κοινών ομολογιακών δανείων στα οποία ομολογιούχος δανειστής είναι η ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Επίσης μέρος του δανείου θα διοχετευτεί για την ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας της θυγατρικής της εταιρείας FLEXOPACK PTY LTD στην Αυστραλία με την απόκτηση νέας γραμμής παραγωγής.
Παράλληλα υπέγραψε ομολογιακό δάνειο ύψους 3 εκατ. ευρώ και διάρκειας επτά ετών, με κάλυψη αυτού από την ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E. και Eurobank Private Bank (Luxembourg) S.A. Το ποσό αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της σε κεφάλαιο κίνησης και τη μερική κάλυψη του επενδυτικού προγράμματος αυτής.